Termeni si conditii utilizare site www.zwcad-romania.ro

 1. Introducere

Prezentele Conditii Generale definesc conditiile de utilizare a site-ului www.zwcad-romania.ro detinut de SC NOICONSTRUIM.RO SRL, cu sediul in str. Libertatii 347, Glina, Ilfov, inregistrata la Registrul Comertului sub numarul  J23/361/2004, cod fiscal RO16230359,denumit in continuare Site-ul, de catre potentialii vizitatori sau clienti. Accesand si navigand pe acest site, acceptati, de facto, termenii de utilizare descrisi in continuare. In cazul in care nu sunteti de acord cu prezenta nota, va rugam sa parasiti acest website.

 

 1. Neangajarea raspunderii

Continutul informatiilor se refera la descrierea intr-un anumit grad de detaliere a activitatilor, produselor si serviciilor SC Noiconstruim.ro SRL

SC Noiconstruim.ro SRL nu va acorda nici o garantie referitoare la:

a) utilizarea anevoioasa sau intreruperea in utilizare a site-ului;

b) afectarea in sens negativ a altor sisteme prin utilizarea site-ului;

Astfel SC Noiconstruim.ro SRL nu poate fi responsabila pentru nici un fel de daune directe sau indirecte produse prin utilizarea site-ului sau.

 

 1. Marca si dreptul de autor

Dreptul de autor pentru toate informatiile existente pe acest site este detinut de SC Noiconstruim.ro SRL sau de afiliatii sai. Nici un material de pe acest site nu poate fi reprodus partial, integral sau modificat fara acordul expres exprimat de catre SC Noiconstruim.ro SRL ori de titularul acestui drept.

Toate drepturile sunt rezervate SC Noiconstruim.ro SRL.
Este strict interzisa folosirea acestui site in scopul distrugerii sau alterarii lui, a continutului sau a securitatii acestuia ori pentru discreditarea sau hartuirea SC Noiconstruim.ro SRL sau a afiliatilor sai.

SC Noiconstruim.ro SRL va aplica toate masurile de securitate tehnica si organizatorica pentru protejarea datelor asupra carora detine controlul impotriva oricarei situatii de manipulare accidentala sau intentionata, pierdere, distrugere sau impotriva accesului unei persoane neautorizate.

 1. Obiectivul continutului site-ului

Obiectivul continutului Site-ului este de a transmite informatii actualizate si exacte. SC Noiconstruim.ro SRL nu poate garanta insa, ca prezentele pagini nu contin erori, si asigura ca depune toate diligentele pentru realizare unei informari corecte si remedierea eventualelor erori.

Orice persoana care doreste sa-si procure unul din serviciile sau produsele prezentate in site este rugata sa contacteze SC Noiconstruim.ro SRL printr-unul din mijloacele de contact prezente pe acest Site, pentru a se informa atat asupra disponibilitatii serviciului sau produsului in cauza cat si asupra conditiilor contractuale, taxelor, tarifelor si informatiilor tehnice sau de alta natura.

 

 1. Confidentialitate

Protectia informatiilor in cursul procesarii datelor dumneavoastra personale este o preocupare majora a SC Noiconstruim.ro SRL, de aceea toate datele colectate in cursul vizitelor pe site-ul nostru web sunt procesate conform prevederilor legale valabile in statul in care este intretinut acest site, respectiv Romania. Site-ul nostru web poate include legaturi cu alte site-uri al caror continut nu se afla sub controlul nostru, de aceea SC Noiconstruim.ro SRL nu isi asuma si nu poate accepta nici un fel de responsabilitate pentru continutul acestor site-uri web.

SC Noiconstruim.ro SRL se angajeaza sa nu dezvaluie nici o informatie cu privire la vizitele dumneavoastra pe acest site, exceptand situatiile legale. SC Noiconstruim.ro SRL nu va transmite nici unui tert datele personale introduse de dumneavoastra pe site-ul www.zwcad-romania.ro conform acestor “Termeni si Conditii”.

 1. Colectarea si procesarea datelor cu caracter personal

Cand vizitati site-ul web al SC Noiconstruim.ro SRL, serverul de web inregistreaza automat numele furnizorului dumneavoastra de servicii internet si site-ul web de pe care ne vizitati. Alte date personale vor fi memorate numai daca sunt oferite voluntar de dumneavoastra, de exemplu, in contextul unei inregistrari, al unui sondaj de opinie, concurs, comanda online sau in cursul executarii unui contract.

Cand prin intermediul prezentului Site va sunt solicitate informatii, aceasta are ca scop identificarea dumneavoastra, posibilitatea de a va contacta, de a procesa o comanda sau de a elibera o factura.

Natura informatiilor solicitate se refera in special la date personale (nume, adresa, numere de telefon), adresa de e-mail, date de identificare a firmei, modul in care sunt utilizate sau intentioneaza sa fie utilizate produsele si/sau serviciile SC Noiconstruim.ro SRL, dar poate include si alte informatii aflate in stransa legatura cu utilizarea serviciilor si/sau produselor solicitate.

Cu scopul de a raspunde mai bine nevoilor si intrebarilor utilizatorilor site-ului, informatiile solicitate prin intermediul acestui site vor face obiectul unei stocari si prelucrari electronice.

 1. Utilizarea si dezvaluirea datelor personale si specificarea scopului

Datele dumneavoastra vor fi tratate in conformitate cu legislatia actuala privind Protectia Datelor cu Caracter Personal si vor fi utilizate de catre SC Noiconstruim.ro SRL in scop de analiza de marketing si administrare baza de date clienti (consumatori), inclusiv pentru asistenta clienti, precum si pentru a va putea informa despre noile produse si servicii ale companiei noastre. SC Noiconstruim.ro SRL se obligã ca datele personale sã nu fie difuzate catre terti beneficiari/utilizatori.

 1. Informatii pentru utilizatori (vizitatori)

Ca utilizator (vizitator) aveti urmatoarele responsabilitati:

 • sa furnizati date adevarate, exacte si complete despre dumneavoastra, asa cum este cerut de formularul de inregistrare atunci cand este cazul;
 • sa mentineti si innoiti, atunci cand situatia cere, datele de inregistrare pentru a fi adevarate, exacte si complete.

Totodata va asumati obligativitatea de a NU face urmatoarele:

 • sa publicati materiale care contin virusi sau alte programe cu intentia de a distruge acest sistem cat si orice sistem sau informatie;
 • sa publicati material cu drept de autor, daca nu sunteti autorul sau daca nu aveti permisiunea autorului de a publica materialul respectiv;
 • sa publicati materiale obscene, defaimatoare, de amenintare sau rauvoitoare fata de un alt utilizator, persoana fizica sau juridical, materiale ori informatii prohibite de prevederile legale in vigoare;
 • sa publicati o imagine sau o afirmatie care contravine normelor legale in vigoare incidente.

In caz de nerespectare a acestor conditii, SC Noiconstruim.ro SRL si afiliatii sai se disociaza de autorul acestora, va sterge informatiile respective si poate actiona pe cale legala.

 1. Politica de returnari

Inainte achizitionarii unui produs de pe zwcad-romania.ro aveti posibilitatea sa-l testati gratuit timp de 30 de zile. In aceasta perioada puteti sa evaluati functionalitatile produsului, sa verficati compatibilitatea cu aplicatia CAD detinuta si sa va asigurati ca produsul raspunde cerintelor dumneavoastra.

Produsele (licente software) cumparate de pe site-ul zwcad-romania.ro NU pot fi returnate. Se accepta returnarea produselor numai in cazuri speciale:

 • Ati achizitionat produsul pe baza unor informatii eronate prezentate pe zwcad-romania.ro, mentionand si neconcordanta respectiva.
 • Ati achizitionat produsul pe baza unor informatii eronate furnizate de un reprezentant zwcad-romania.ro.
 1. Informatiile oferite prin intermediul site-ului www.zwcad-romania.ro

Orice persoana care viziteaza Site-ul www.zwcad-romania.ro si care ofera date sau informatii cu caracter personal prin intermediul acestui site isi manifesta acordul in mod expres si neechivoc pentru urmatoarele:

 • prelucrarea acestor date si informatii personale de catre SC Noiconstruim.ro SRL in vederea efectuarii de studii de piata;
 • transmiterii de materiale promotionale specifice operatiunilor de marketing direct;
 • solutionarea de catre SC Noiconstruim.ro SRL a cererilor, intrebarilor si reclamatiilor adresate (a se vedea pagina “Contact” din site);
 • alte activitati intreprinse de SC Noiconstruim.ro SRL si permise de lege, ce nu fac obiectul unei aprobare din partea destinatarului.

SC Noiconstruim.ro SRL va pastra confidentialitatea acestor informatii.

 1. Informarea persoanelor vizate asupra drepturilor lor

Tuturor persoanelor care transmit catre site-ul www. zwcad-romania.ro datele lor personale le sunt garantate drepturile în conformitate cu Legea 677/2001, urmand a fi informati prin anuntul facut public de catre SC Noiconstruim.ro SRL prin acest sistem asupra drepturilor lor.

 • sa ii confirme solicitantului daca prelucreaza sau nu date personale, in mod gratuit, pentru o solicitare pe an;
 • sa rectifice, actualizeze, blocheze, stearga sau transforme in date anonime, in mod gratuit, datele a caror prelucrare nu este conforma dispozitiilor Legii nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date;
 • sa inceteze prelucrarea datelor personale ale solicitantului.

Pe langa termenii si conditiile care sunt reglementate in politica site-ului, dumneavoastra intelegeti si acceptati faptul ca SC Noiconstruim.ro SRL poate culege si pastra date despre persoanele care viziteaza acest site.

Aveti dreptul de a ne cere sa stergem informatiile referitoare la persoana dumneavoastra contactandu-ne prin modalitatile afisate pe pagina Contact a acestui site.

 1. Modificari ale politicii de confidentialitate

Modificari ale acestor termeni ce vor aparea pe parcurs vor fi publicate in aceasta pagina web fara a va informa anterior.

“Termeni si Conditii” constituie, in intregime, un acord incheiat intre dumneavoastra si SC Noiconstruim.ro SRL in privinta utilizarii site-ului www. Zwcad-romania.ro.

SC Noiconstruim.ro SRL isi rezerva dreptul de a revizui si aduce la zi aceste reguli in orice moment, fara o anuntare sau o acceptare prealabila a utilizatorilor.

Daca aveti intrebari cu privire la informatiile cuprinse in aceasta pagina va rugam sa ne contactati.

NOU! Lansare ZwCAD 2025
This is default text for notification bar