Suport

DOCUMENTATII ZwCAD

Mutare licenta ZwCAD pe alt computer sau reinstalare Windows.

Daca doriti sa lucrati pe un alt computer cu ZwCAD, trebuie returnata/ eliberata licenta  online de la computerul pe care a fost activata anterior si reactivata pe computerul nou. Acelasi lucru este valabil pentru situatia in care doriti sa va reinstalati sistemul de operare (Windows).
NOTA! Nu dezinstalati ZwCAD si nu reinstalati sau Upgradati sistemul de operare fara a urma in prealabil procedura de returnare online pentru codul de activare softkey!

In cazurile in care nu se poate returna licenta, de ex. in cazul unei defectiuni de hard disk, vom solicita la ZwSOFT resetarea manuala a licentei. Descarcati si transmiteti urmatorul Formular de resetare completat la zwcad@noiconstruim.ro.
Instructiuni instalare si activare ZwCAD

Tipuri licentiere:

  1. 1. Licenta Stand Alone – Pentru licentiere standalone, pe fiecare calculator se va activa o licenta individuala.
  2. 2. Licentiere de retea, tip Network licence

Pentru licenta network, pe calculatorul server se va instala un program software ZwCAD License Manager si se va activa licenta network valida pentru x noduri/ statii lucru; apoi serverul va distribui licente pentru clienti – statiile de lucru din retea. Licenta network va permite utilizarea ZwCAD simultan pe un numar de statii de lucru in limita maxima a numarului de noduri (x) achizitionat. Licenta network este disponibilia pentru minim 5 noduri/ statii.

Suport tehnic:

Pentru suport tehnic trimiteti mail la zwcad@noiconstruim.ro

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

NOU! Lansare ZwCAD 2025
This is default text for notification bar