Politica de confidentialitate a datelor

Politica de confidentialitate a datelor

Aceasta politica stabileste obligatiile NOICONSTRUIM.RO SRL, cu sediul in str. Libertatii 347, Glina, Ilfov, inregistrata la Registrul Comertului sub numarul  J23/361/2004, cod fiscal RO16230359, privind protectia datelor si drepturile persoanelor fizice, clienti sau potentiali clienti, furnizori si alte contacte de afaceri – inclusiv angajatii acestora in ceea ce priveste datele lor personale conform Regulamentului UE 2016/679 privind protectia generala a datelor („GDPR”). Aceasta politica stabileste obligatiile Companiei privind colectarea, procesarea, transferul, stocarea si dispunerea datelor cu caracter personal. 

Ce date putem colecta, utiliza sau procesa? Cum le utilizam?

SC Noiconstruim.ro SRL colectează diferite tipuri de informaţii, prin mai multe metode (de exemplu, formulare web, module cookie, jurnale web şi inregistrarea produselor software instalate de dumneavoastră etc.), in scopul asigurarii/desfasurarii activitatii de comercializare, instruire, consultanta, implementare si mentenanta a aplicatiilor software pentru proiectarea asistata de calculator (CAD). Putem folosi aceste informaţii în comunicările cu dumneavoastră, de exemplu, atunci când dorim să vă informăm în legătură cu produse noi sau îmbunătăţite, oferte speciale, concursuri, marketing, contul dumneavoastră sau alte actualizări.

Date cu caracter personal

Informatiile cu caracter personal pot fi identificate si ca Date cu Caracter Personal si reprezinta orice informatie care se refera la dumneavoastra ca persoana fizica si prin care puteti fi identificat direct sau indirect.

Date personale sunt cele furnizate în mod voluntar de catre dumneavoastra prin intermediul formularelor de contact sau de înregistrare, al formularelor de abonare, al cererilor de versiuni de testare, al formularelor pentru comanda, a formularelor pentru înregistrarea produselor software achizitionate, al formularelor pentru solicitare de demonstraţii, prin intermediul site-ului nostru web, a discutiilor prin email, telefon sau intalniri directe etc.),.

Urmatoarele date cu caracter personal pot fi colectate, detinute si procesate de catre SC Noiconstruim.ro SRL.

Date Tipul de date Scopul datelor
Informatii de contact Nume, adrese, numere de telefon, denumiri, functii Pentru a mentine contactul cu clientii in activitatea curenta a Companiei – inclusiv cazuri de asistenta si suport, stiri despre produse si servicii noi, transmitere newslettere si promotii.
Istoric de achizitii Inregistrari de software si servicii achizitionate Pentru a ne permite sa oferim gestionarea eficienta a contractului de licenta software, suportul corespunzator, consecventa furnizarii de servicii.
Solicitari de asistenta Detalii privind cazurile de asistenta solicitate de clienti Pentru a permite solutionarea problemelor de asistenta in desfasurare si a istoricului in cazul unor probleme repetate sau conexe in viitor.
 Date CRM Inregistrari istoric emailuri, intalniri si conversatiilor telefonice. Pentru a ne permite sa interactionam eficient cu clientii existenti si potentiali
Cereri de date in scop de marketing Adrese de e-mail si date similare obtinute prin intermediul formularelor de pe website Pentru a permite contactul cu partile care au optat pentru primirea informatiilor de marketing de la Companie.

Date generale

Atunci când un utilizator accesează site-urile noastre web, anumite date generale sunt colectate automat (browserul de Internet folosit, sistemul de operare, numărul de vizite). Utilizăm aceste date exclusiv pentru a determina popularitatea site-urilor noastre web şi pentru a îmbunătăţi performanţa şi conţinutul acestora.

Cat timp pastram datele

Compania nu va pastra date personale mai mult decat este necesar, avand in vedere scopul (scopurile) pentru care aceste date sunt colectate, detinute si procesate.

Diferite tipuri de date cu caracter personal, utilizate in scopuri diferite, pot fi retinute pentru perioade diferite (si pastrarea lor revizuita periodic), dupa cum se arata mai jos.  

Data Perioada de pastrare sau criteriile
Informatii de contact 10 ani de la cel mai recent contact (factura, conversatie sau alta comunicare)
Istoricul de achizitii
Asistenta
 Date CRM
Solicitari de stergere a datelor Datele vor fi sterse cat mai curand posibil dupa notificarea primita de la persoana vizata

Protectia datelor

Conform cerintelor legilor pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestora, cu modificarile ulterioare, SC Noiconstruim.ro SRL are obligatia de a administra datele personale pe care le furnizati, in conditii de siguranta si numai pentru scopurile mentionate.

SC Noiconstruim.ro SRL nu închiriază, nu vinde şi nu distribuie informaţii personale despre dumneavoastră altor persoane sau companii neafiliate, cu excepţia cazului în care scopul este să vă furnizeze produse sau servicii pe care le-aţi solicitat şi doar dacă avem permisiunea dumneavoastră. Informaţiile pot fi furnizate partenerilor noştri de încredere, care lucrează în numele SC Noiconstruim.ro SRL, în baza unor acorduri de păstrare a confidenţialităţii. Aceste companii pot folosi informaţiile dumneavoastră personale pentru a ajuta SC Noiconstruim.ro SRL să intre în contact cu dumneavoastră în vederea comunicării ofertelor sale. Cu toate acestea, companiile susmenţionate nu au dreptul independent de a distribui aceste informaţii. 

Drepturile dumneavoastra ca utilizator

Folosim informaţii furnizate în mod voluntar de utilizatori pentru a transmite buletine informative electronice şi pentru a permite utilizatorilor să participe la sondaje şi forumuri. Pentru a nu mai primi pe viitor e-mail-uri promoţionale din partea site-urilor şi serviciilor SC NOICONSTRUIM.RO SRL, urmaţi instrucţiunile specifice din mesajele e-mail primite.

Fiecare vizitator al site-urilor noastre web poate verifica, modifica sau şterge datele cu caracter personal pe care ni le-a furnizat, trimiţând un mesaj e-mail. De asemenea, puteţi oricând anula consimţământul acordat deja cu privire la utilizarea datelor dumneavoastră. În cazul în care aveţi întrebări, probleme sau doriţi să faceţi o reclamaţie, ne puteţi contacta la zwcad@noiconstruim.ro

Implementare

Aceasta Politica se aplica incepand cu 25 mai 2018. Nicio parte a acestei Politici nu va avea efect retroactiv si nu se va aplica decat evenimentelor care vor aparea la sau dupa aceasta data.

 

 

NOU! Lansare ZwCAD 2025
This is default text for notification bar