Lansarea ZwCAD 2024 aduce performanta maxima in lucrul CAD dwg

NOU! A fost lansata versiunea ZwCAD 2024

Regasiti noua versiune ZwCAD 2024 incepand cu 30.05.2024. Versiune Trial ofera functionalitati complete timp de 30 zile.

ZwCAD 2024 functii noi:

Point Cloud – inserare nor de puncte

Blocuri dinamice

Hardware Acceleration

Point Cloud

Proceseaza date point cloud in ZWCAD; rapiditate in lucrul cu nor de puncte obtinute prin scanare cu laser 3D, drone etc. Funcția cu nor de puncte este utilizată în principal în topografie și cartografiere, renovarea clădirilor, scanare 3D etc.

    1. Utilizatorii pot importa fișiere cu nor de puncte atasandu-le in ZwCAD. În prezent, sunt suportate multe tipuri de fișiere, inclusiv RCS, RCP, E57, LAS, LAZ și PTS.Ataseaza nor de puncte scanner 3D drona Lidar
    2. Prin setarea nivelului de detaliu și a dimensiunii punctelor, noise-ul poate fi ajustat
    3. Functii pentru vizualizare: schimbarea stilului de culoare al punctului, ajustarea transparenței
    4. Secțiuni pentru a obține proiecția sau secțiunea unui plan sau suprafață curbată. Se pot extrage una sau mai multe linii de intersecție din planul de secțiune pentru a reprezenta conturul sau limita secțiunii, ceea ce poate ajuta utilizatorii să analizeze structura internă sau forma obiectelor 3D.
    5. Point Cloud Manager gestioneaza elementele norului de puncte în desenul curent, iar utilizatorii pot controla afișarea sau ascunderea unuiul sau mai multor elemente.

Importa nor de puncte Autocad ZwCAD dwg

Flexi Block Blocuri dinamice

Flexiblock este un bloc de tip dinamic, parametric. Prin adăugarea unor parametri și acțiuni specifice obiectului bloc, blocul poate fi modificat. Utilizatorii pot ajusta forma blocului în funcție de parametrii setați. În prezent, Flexiblock acceptă acțiuni precum „move”, „stretch”, „scale” si”rotate”. Dynamic Block

Hardware Acceleration

Spring PROMO a inceput - 25% DISCOUNT ZwCAD si -20% Upgrade ZwCAD!
This is default text for notification bar